HOTELBEHEERSYSTEEM: PROTEL MPE

PROFESSIONEEL HOTELBEHEER VOOR HOTELGROEPEN

 

U bezit meer dan één hotel en had graag uw hotels beheerd vanuit 1 centraal programma?  Geen probleem voor protel Multi-Property-Edition !

 

Elk hotel heeft toegang tot de informatie die u graag ter beschikking stelt terwijl uzelf toegang hebt tot alle mogelijke informatie van alle hotels waardoor uw bedrijf uitstekend geplaatst is om doeltreffende beslissingen te nemen gebaseerd op de informatie van protel.

 

U kan alle informatie of activiteiten bekijken van één of meerdere hotels tegelijkertijd en, niet te vergeten, vergelijkingen maken tussen de verschillende hotels onderling, dit alles in reële tijd (LIVE) waar u zich ook bevindt.

 

Dankzij protel MPE, beschikken alle hotels over de gegevens van de volledige groep (indien gewenst) aangezien alle data zich bevindt in één centrale database.  Dit laat u toe om reservaties te maken, informatie op te vragen over uw klanten en uiteindelijk cijfers op te vragen voor gans uw organisatie.

 

 

 

OVERZICHT VAN ALLE HOTELS

Profielen in protel

Prijs strategieën

Kamertype plan voor meerdere hotels

Sales Enquiry

Profielen in protel

 

Zoals in uw hotel, staat in protel ook uw gast steeds centraal.  Vanuit het profiel kan alle informatie worden terug gevonden voor deze gast, bedrijf of 'online travel agent'.  Indien u meer dan één hotel heeft, wordt alle informatie centraal verwerkt door protel waardoor alle informatie eenvoudig te consulteren valt, eender hoeveel hotels u ook heeft.

Prijs strategieën

 

Via de Rate Availability kan u verschillende strategieën koppelen met bestaande prijzen codes in protel.  Het is bijvoorbeeld mogelijk om uw 'Best Available Rates' volledig automatisch te laten aansturen door protel, eventueel gekoppeld met bezettingsgraad, seizoenen, enz...  Indien uw bedrijf bestaat uit meerdere hotels, kan u ook via één centraal scherm alle strategieën bepalen voor uw ganse groep.

Kamertype plan voor meerdere hotels

 

Het kamertype plan voor onze Multi Property versie van protel geeft u de mogelijkheid om de bezettingsgraad van verschillende hotels in één scherm te kunnen opvolgen.  Het maken van een groepsreservatie voor verschillende hotels via één centraal scherm, het is geen enkel probleem voor protel MPE.

Sales Enquiry

 

Eén van de grote uitdagingen vandaag de dag in hotels is het meedelen van de beste prijs van het moment.  Via de Sales Enquiry van protel is het bijzonder eenvoudig om een duidelijk overzicht te hebben van alle mogelijke prijsniveaus voor een bepaalde periode.  U kan niet alleen bijzonder snel en professioneel informatie bezorgen aan uw gast, maar ook streven naar een maximaal rendement van uw beschikbare kamers.

EEN STABIEL EN SNEL NETWERK

GEEFT ONZE HOTELSOFTWARE VLEUGELS

Onze hotelsoftware protel biedt u een ongezien pallet aan mogelijkheden.  Al deze functionaliteit kan enkel en alleen tot zijn recht komen als uw netwerk optimaal is opgezet.

 

Onze jarenlange expertise maakt dat wij voor elk restaurant een oplossing op maat kunnen aanbieden met een ongeziene stabiliteit zonder uw budget uit het oog te verliezen.

 

Onze monitoring via de Cloud zorgt ervoor dat wij een optimaal kunnen verbinden met al onze systemen, zowel soft- als hardware, waarbij wij u tijdens een drukke periode zeer snel kunnen verder helpen.

INDIEN U WENST OM OP DE HOOGTE TE BLIJVEN VAN ONZE PRODUCTEN

KLIK HIER

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

Submitting Form...

The server encountered an error.

Form received.

Motica nv© 2018 Privacy policy

Schaarbeeklei 690

1800 Vilvoorde

T +32 2 669 09 95