PROTEL AIR

Cloud Hotel Management Software

WAT IS EIGENLIJK SOFTWARE IN DE CLOUD?

Heel eenvoudig !

 

Software die wordt aangeleverd via een Internet browser bespaart u tijd, tijd die u bijvoorbeeld anders moet investeren in het onderhouden van een lokaal IT-infrastructuur, maar die u nu beschikbaar hebt voor uw gasten.

 

Protel Air is een uitgebreid hotel management systeem waarmee u zonder problemen alle werk aan de front office kan doen.

Ontdek hoe protel u helpt bij uw dagdagelijkse hotel activiteiten

Front Office

Actieve lijsten

Gast management

Beheer reservaties, Check-In, Check-Out en de dagafsluiting

Beheer, plan en voer taken uit

Vervolledig gasten profielen, bekijk de historiek en maak persoonlijke berichten voor elke klant.

MAXIMAAL RENDEMENT

"Een persoonlijke toets, steeds een stap vooruit. Nooit zomaar gewoontjes"

Een gedetailleerde kijk in protel's cloud hotel software

Cloud hotel software is, in contrast met de server-based hotel management software, niet fysiek aanwezig in het hotel. Het is volledig web-based, het enige wat u dus nodig heeft is een computer met een browser en je bent klaar om van start te gaan. Met de server-based versie, is er een vaste IT-infrastructuur nodig in het hotel welke energie, ruimte en onderhoud vereist.

 

Cloud hotel software minimaliseert the infrastructuur in uw hotel, welke uiteraard leidt tot een besparing van kosten voor uw IT. Cloud hotel software is gehost opservers van uw hotel software provider. In principe koopt u dus 'software as a service (SaaS)'.  De karakteristieken van SaaS is dat u niet langer een oplossing koopt, maar eerder huurt.

De meeste SaaS bedrijven habben een business model dat werkt op basis van abonnementen. Het voordeel hiervan is dat zeer felxibel kan zijn in geval het abonnement gewijzigd moet worden.

Wat is hotel management Software in het algemeen?

Hotel Management Software helpt u met al uw administratieve taken in het hotel. Het kan hierbij gaan van receptie taken tot het beheren van reservaties, check-ins, check-outs of dag afsluitingen. U blijft hierbij op de hoogte van de gasten informatie en u kan hun reservatie historiek bekijken in uw hotel. Verder kan u zelf uw bezetting beheren alsook de tarieven voor de verschillende categoriën en kamers verkopen via een channel manager. Dit pakket biedt ook talrijke mogelijkheden voor koppeling met 3e partijen zoals telefoon systemen, kassa systemen (Point of Sale), gasten apps en online reserverinssysteem.

INDIEN U WENST OM OP DE HOOGTE TE BLIJVEN VAN ONZE PRODUCTEN

KLIK HIER

 

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

Submitting Form...

The server encountered an error.

Form received.

Motica nv© 2018 Privacy policy

Schaarbeeklei 690

1800 Vilvoorde

T +32 2 669 09 95