Onze jarenlange ervaring in het adviseren, implementeren, herstellen en ondersteunen van uw omgeving maakt dat Motica zich heeft uitgebouwd tot één van de marktleiders in de Benelux.

Het technische gedeelte kan u zonder zorgen overlaten aan Motica.  Wij zorgen ervoor dat uw IT-investeringen binnen de perken blijven en het rendement optimaal is.

Zoekt u een IT partner waarvan de diensten correct worden geleverd voor een eerlijke prijs?  Neem dan zeker even contact met ons op.

Motica, uw innovatieve en gedreven partner van IT professionals.

Onze Klanten

Elke KMO heeft IT nodig om stand te houden in de markt. wij weten dit zélf als KMO zeer goed.   Vanuit deze positie willen wij met onze expertise andere KMO’s helpen om het verschil te maken. Iedereen die voor zijn zakelijke activiteiten met IT te maken krijgt, willen wij u graag helpen.

 

Netwerken van 2 tot 100 pc’s, Wi-fi installatie, VoIP, de beveiliging van uw netwerk en gegevens, enz... worden door ons beheerd en onderhouden. Voor de vorm van onze samenwerking kunnen wij flexibele overeenkomsten maken, volledig op uw maat uitgewerkt.  Wij doen alles voor u of we vullen uw bestaande IT ploeg aan waar nodig. Zo bieden wij ook een meerwaarde voor grotere bedrijven door aan te vullen met onze kennis en ervaring.

Schaarbeeklei 690

1800 Vilvoorde

 

T +32 2 669 09 95

 

support@motica.be

info@motica.be

Contacteer ons

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.

Motica NV Copyright © 2017 alle rechten voorbehouden

UW PROFESSIONELE PARTNER IN IT