Netwerkbeheer

Serviceoplossingen op maat. IT netwerken vragen meer dan een deskundige installatie. Onderhoud en beheer na de installatie is zeker zo belangrijk.

IT is niet zoals het aanschaffen van een product, waarbij u na aankoop alleen nog op de garantie hoeft te rekenen om een gerust gemoed te bewaren. Een IT-infrastructuur heeft voortdurend deskundige aandacht nodig om de installatie in optimale vorm te houden.

Daarom bieden wij u een service-oplossing op maat. Ons uitgebreide aanbod varieert van een standaard service op uurbasis tot all-in contracten waarbij wij voor een vaste en betaalbare prijs alle diensten verzorgen om uw netwerk perfect te laten draaien.

Wij weten dat een netwerk alleen betrouwbaar werkt als er op kritische momenten de juiste beslissingen genomen worden. “Is deze update wel een meerwaarde voor mijn omgeving?” Soms ook niet.

Onze speciale management software in de Cloud biedt ons niet alleen rechtstreekse toegang tot al uw netwerk toestellen, maar geeft ons de mogelijkheid om bijzonder snel aanpassingen door te voeren in uw systemen, zonder dat hiervoor een 'dure' interventie in uw bedrijf nodig is.

Levering en implementatie van uw hardware

Om uw netwerk uit te bouwen tot een betrouwbaar systeem leveren wij de ideale hardware en software configuratie.

Door alles in één hand te laten, kunnen wij u eenvoudiger en sneller begeleiden. Bovendien hebben wij uitstekende contacten met de fabrikanten.

Hierdoor wordt snel leveren mogelijk en in het onwaarschijnlijke geval van een defect of een panne, kunnen we aan de juiste touwtjes trekken om alles weer snel hersteld te krijgen.

Ook hier is één aanspreekpunt die zijn verantwoordelijkheid neemt en alles regelt voor uw KMO een grote meerwaarde en een bron van rust.

Schaarbeeklei 690

1800 Vilvoorde

 

T +32 2 669 09 95

 

support@motica.be

info@motica.be

Contacteer ons

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.

Motica NV Copyright © 2017 alle rechten voorbehouden

UW PROFESSIONELE PARTNER IN IT