Desktop in de Cloud

In onze cloud kan u uw virtuele of fysieke servers in alle vertrouwen onderbrengen en laten beheren door onze experten. Bij Motica klopt u immers niet alleen aan voor servercapaciteit. U kan het meeste voordeel halen uit de cloud wanneer u die capaciteit ook optimaal kan benutten. Dat kan met onze managed cloud services, gespecialiseerde diensten die uw cloud-serveromgeving veilig, performant en betrouwbaar houden. Aan onze Cloud diensten koppelen we telkens een SLA (Service Level Agreement) waarin we aan onze klanten garanderen om tijdig te antwoorden, interventies te doen en problemen op te lossen.

 

Voordelen van onze Cloud Servers:

Lagere kosten: uw kapitaal zit niet vast in een eigen infrastructuur waarvan u vaak een deel niet gebruikt. U vermijdt overdimensionering en maakt gebruik van onze Cloud omgeving enkel voor capaciteit die u nodig hebt.

Gemoedsrust: uw bedrijfskritische gegevens staan op een veilig plaats en worden en beheerd door experten.

Schaalbaarheid: u kan uw server – en opslagcapaciteit zonder beperkingen uitbreiden wanneer u dat wil, zonder dat u in hardware moet investeren.

Flexibiliteit en snelheid: u kan waar nodig snel schakelen om bijkomende server- en opslagcapaciteit aan te spreken in de Cheops-cloud.

Moeten uw interne IT’ers wel bezig zijn met puur operationele taken? Is dat geen ongelofelijke verspilling van talent, tijd en geld? Het dagelijks beheer van uw IT-infrastructuur kan veel efficiënter indien u het volledig of gedeeltelijk uitbesteedt. Externe specialisten kunnen uw team ontzorgen, zodat die zich kunnen focussen op uw strategische applicaties. Wilt u zonder IT-zorgen vooruit en wilt u IT echt laten bijdragen tot de bedrijfsstrategie? Dan kiest u het best voor proactief IT-beheer in partnership met een gespecialiseerde Managed Service Provider.

Managed Services in de Cloud 

(Beheer en Monitoring van uw hardware en software in de Cloud)

Schaarbeeklei 690

1800 Vilvoorde

 

T +32 2 669 09 95

 

support@motica.be

info@motica.be

Contacteer ons

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.

Motica NV Copyright © 2017 alle rechten voorbehouden

UW PROFESSIONELE PARTNER IN IT